Over Boxer Agri

Sinds 2011 is P. de Heus & Zonen Greup BV gestart met de import van nieuwe werktuigen uit China. In de afgelopen jaren is de Heus zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Direct contact met de fabrikant garandeert dat het product aansluit op wensen uit de praktijk. Het productprogramma kent inmiddels een groot aanbod van diverse machines.

Boxer Agriculture Equipment B.V. is gespecialiseerd in de lichtere landbouwwerktuigen en machines.

Door directe import kunnen wij deze voor zeer scherpe prijzen leveren. Door ons dagelijks contact met fabrikanten verspreid over de gehele wereld, kunnen wij altijd de nieuwste producten van de beste kwaliteit leveren.

Alle machines die aangeboden worden op Boxeragri.nl zijn in voorraad en worden binnen 5 dagen geleverd. Deze machines zijn bij ons te koop via de web shop Boxeragri.nl en worden bij bestellingen boven de € 100,00 ex. btw franco afgeleverd. Men kan ook gewoon telefonisch een bestelling plaatsen via Tel nr. 0186 612 333.

Boxer Agri Equipment B.V. verwelkomt u graag als klant en wenst u veel plezier met uw nieuwe Boxer machine toe.

Boxer Agriculture Equipment B.V. is een onderdeel van de “de Heus Groep” onder andere importeur van Eurotrac en Vaia kipwagens.

 

 

 

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Boxer Agri producten op de volgende evenementen

Your tractor's best friend

Garantie

Alle Boxer Agri producten zijn standaard voorzien van 12 maanden fabrieksgarantie. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht. Indien u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud & Onderdelen

Vanwege haar omvang handelt De Heus rechtstreeks met de fabrikant. Dit garandeert korte lijnen en razendsnelle levering. Ons bedrijf, gelegen nabij Rotterdam, beschikt over een moderne werkplaats, grote voorraad reserveonderdelen en nieuwe machines. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Prijs & kwaliteit

Achter Boxer Agri staat familiebedrijf P. de Heus & Zonen Greup BV. Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Alle modellen in het uitgebreide Boxer-gamma hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Boxer machine. Kom lang en overtuig uzelf.

Crafted by B.made