Service

Om optimaal te kunnen genieten van uw Eurotrac is een goede service vereist. De Heus biedt deze vanaf haar goed bereikbare vestiging én bij u in de buurt. Zowel in de Benelux als daarbuiten staan onze deskundige dealers voor u klaar. Onderdelen zijn altijd op voorraad en direct beschikbaar.

Betalings- mogelijkheden

Om te bestellen bij Boxeragri.nl dient u in te loggen met uw account. Heeft u nog geen account, maak deze dan aan.

Lees verder

Verzending en Levering

Wij zorgen er voor dat uw bestelling op de juiste bestemming terecht komt. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te af te leveren.

Lees verder

Algemene voorwaarden

Heeft u een vraag over de Boxer producten? Kijk dan eerst naar de algemene voorwaarden.

Lees verder

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Boxer Agri producten op de volgende evenementen

Your tractor's best friend

Garantie

Alle Boxer Agri producten zijn standaard voorzien van 12 maanden fabrieksgarantie. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht. Indien u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud & Onderdelen

Vanwege haar omvang handelt De Heus rechtstreeks met de fabrikant. Dit garandeert korte lijnen en razendsnelle levering. Ons bedrijf, gelegen nabij Rotterdam, beschikt over een moderne werkplaats, grote voorraad reserveonderdelen en nieuwe machines. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Prijs & kwaliteit

Achter Boxer Agri staat familiebedrijf P. de Heus & Zonen Greup BV. Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Alle modellen in het uitgebreide Boxer-gamma hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Boxer machine. Kom lang en overtuig uzelf.

Crafted by B.made