Verzending & Levering

Wij zorgen er voor dat uw bestelling op de juiste bestemming terecht komt. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te af te leveren.

Verzendkosten en Levering

Indien voorradig, wordt uw bestelling binnen 5 dagen bij u afgeleverd. Indien een artikel niet voorradig is wordt u telefonisch of per mail geïnformeerd over de levertijd.

Voor de verzending van onze bestellingen hebben wij bij kleine pakketten gekozen, voor de betrouwbare service van UPS en bij aflevering van grotere pakketten, voor onze eigen transportservice, Berser Transport of DB Schenker.

Bestellingen boven de € 100,00 euro exclusief btw worden franko thuis geleverd. Onder dit bedrag gelden de volgende tarieven:

Verzendwijze Tarief Nederland excl. btw
Pakketpost UPS (onderdelen)  € 12,50
Pallet levering Berser transport of DB Schenker (machines)  € 80,00

 

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Wanneer u tekent bij het aannemen van uw pakket, verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mochten er eventuele beschadigingen aan het pakket zijn, dan kunt u het pakket weigeren.

 

Retourneren

U heeft het recht om de goederen binnen 7 dagen te retourneren. U dient dit onder vermelding van het ordernummer en het factuurnummer te melden.

De goederen dienen ongebruikt, onbeschadigd, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd naar

Boxer Agriculture Equipment B.V.
Stougjesdijk 153
3271 KB Mijnsheerenland

Het risico van verlies of schade tijdens het transport is voor de verzender. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons niet worden aangenomen.  U ontvangt per email een bevestiging wanneer het retour verzonden artikel ontvangen is. De reeds betaalde bedragen zullen binnen 30 dagen aan u worden terugbetaald,  minus de  in rekening gebrachte verzendkosten.
Indien u door toedoen van Boxer Agri een verkeerde levering heeft ontvangen zullen wij na ontvangst van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk zorg dragen voor een juiste levering.

 

Klachten

Boxer Agri heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mocht u toch een klacht hebben over een levering of een product,  gelieve dan per email onder vermelding van het ordernummer contact met ons op te nemen.

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op over de afhandeling van uw klacht.

 

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Boxer Agri producten op de volgende evenementen

Your tractor's best friend

Garantie

Alle Boxer Agri producten zijn standaard voorzien van 12 maanden fabrieksgarantie. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht. Indien u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud & Onderdelen

Vanwege haar omvang handelt De Heus rechtstreeks met de fabrikant. Dit garandeert korte lijnen en razendsnelle levering. Ons bedrijf, gelegen nabij Rotterdam, beschikt over een moderne werkplaats, grote voorraad reserveonderdelen en nieuwe machines. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Prijs & kwaliteit

Achter Boxer Agri staat familiebedrijf P. de Heus & Zonen Greup BV. Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Alle modellen in het uitgebreide Boxer-gamma hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Boxer machine. Kom lang en overtuig uzelf.

Crafted by B.made