Bestelprocedure & Betaalwijze

Om te bestellen bij Boxeragri.nl dient u in te loggen met uw account. Heeft u nog geen account, maak deze dan aan.

Betalingsmogelijkheden

Vooraf overmaken
Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u per email een bevestiging. U dient het totaalbedrag onder vermelding van ons ordernummer en de datum over te maken op rekeningnummer 52.76.28.638 (IBAN NL50ABNA0527628638) t.n.v. Boxer Agriculture Equipment B.V. te Mijnsheerenland Indien wij binnen vijf werkdagen geen betaling van u hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat u afziet van uw bestelling en wordt deze automatisch geannuleerd. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

iDeal/ Bankcontact Mister Cash/ Sofort
Met iDEAL Bankcontact Mister Cash of Sofort kunt u vertrouwd , veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en u wordt geïnformeerd dat de door u bestelde goederen zijn betaald.

Op rekening
Indien u een terugkerende klant bent kunt u een verzoek indienen om op rekening te kopen (U dient zich hiervoor in te schrijven op onze website). Wij leggen uw verzoek voor aan onze kredietverzekeraar. Indien dit verzoek wordt gehonoreerd, kunt u in het vervolg op rekening bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u een orderbevestiging en na het afzenden van uw order krijgt u per mail de factuur toegezonden. De gehanteerde betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Zodra de betaling ontvangen is, wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen afgeleverd.

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Boxer Agri producten op de volgende evenementen

Your tractor's best friend

Garantie

Alle Boxer Agri producten zijn standaard voorzien van 12 maanden fabrieksgarantie. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht. Indien u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud & Onderdelen

Vanwege haar omvang handelt De Heus rechtstreeks met de fabrikant. Dit garandeert korte lijnen en razendsnelle levering. Ons bedrijf, gelegen nabij Rotterdam, beschikt over een moderne werkplaats, grote voorraad reserveonderdelen en nieuwe machines. Een Europees dealernetwerk verzekert altijd een verkoop- en steunpunt bij u in de regio. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Prijs & kwaliteit

Achter Boxer Agri staat familiebedrijf P. de Heus & Zonen Greup BV. Een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Alle modellen in het uitgebreide Boxer-gamma hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Boxer machine. Kom lang en overtuig uzelf.

Crafted by B.made